Artikler om energi og bærekraft

Pil Se alle artikler

Vi legger snart 2021 bak oss og gleder oss til å ta fatt på 2022

Publisert 20.12.2021

xmas_newsletter_640px_1

Til tross for at det har vært et uforutsigbart strømår har vi klart å finne gode løsninger for bedriftskudnene våre.

I 2021 lanserte vi nye nettsider, og vi setter stor pris på om du stopper innom. Her kan du følge med på  nyheter, booke møter direkte med oss, lese om våre tilleggstjenester som hjelper deg å holde styr på fakturaer, forbruk, klimaregnskap og mye, mye mer.  

Vi er blant annet stolte av at vi har klart å slå vår egen spotprisavtale med flere av løsningene våre gjennom hele året.

Her ser du noe av det vi har gjort i 2021:

Nye onlineHafslund Online, nytt design og flere funksjoner

I løpet av 2021 har vi gjort store oppgraderinger i Hafslund Online både hva gjelder design og funksjonalitet. En betaversjon er nå klar til bruk. Følg med i 2022 for flere nyheter i brukerportalen. Les mer om Haflsund Online eller logg inn i den nye brukerportalen og ta en titt.

prisfrys

Prisfrys - din sikkerhet mot høye strømpriser

I 2021 lanserte vi Prisfrys i Hafslund Strøm. Kundene som har Prisfrys får mulighet til å fryse strømprisen i perioder dersom de ønsker å sikre seg mot usikkerhet eller høye strømpriser. Ved å fryse prisen sikres du en fast pris for perioden, og unngår svinginger. Det er litt som å “binde renta”, og her har kundene våre gitt svært positive tilbakemedinger på at dette har gitt trygghet og forutsigbarhet i en ellers uforutsigbar tid. Les mer om Prisfrys her

Top image

Hindret avskoging tilsvarende 5 884 fotballbaner i 2021

Med fordelsproduktet Grønt Valg har kundene våre virkelig bidratt til å ta vare på klimaet via støtten som er gitt til Regnskogfondet. Tilsammen har vi hindret avskoging av et område som tilsvarer 5 884 fotballbaner. Dette er et bidrag til miljøet vi sammen virkelig kan være stolte av! Les mer om Grønt Valg her

Pil Se alle artikler