konfetti

Nå blir Hafslund Strøm en del av Fortum

Les mer på Fortum.no

Det betyr flere smarte løsninger for din bedrift

For å kunne gi din bedrift best mulige tjenester, i dag og i morgen, forener vi nå Hafslund Strøm sin solide historie med Fortums velkjente evne til innovasjon. Ved å samle alt vi har av erfaring, ekspertise og ressurser, får vi nå en helt unik mulighet til å skape flere smarte løsninger for kundene våre. Vi skal være med å videreutvikle strømbransjen til det beste for bedriftsmarkedet. Når vi nå blir et av landets største strømselskap, blir vi samtidig mer solide og et enda tryggere valg. Det er godt å vite for din bedrift som allerede er kunde – og for alle andre som ønsker en innovativ og fremtidsrettet strømleverandør tilpasset en hverdag i stadig utvikling.

business

Er du Hafslund Strøm-kunde?

Du trenger ikke gjøre noe som helst. Avtalen din er den samme som du alltid har hatt. Hafslund Online bytter navn til Fortum Online og fakturaene finner du også der. Vi har fått ny drakt – du får nye og smarte løsninger. Velkommen til Fortum!
Les mer
faktura endring

Fakturaen er uendret - bare nye farger

Du trenger ikke gjøre endringer i dine betalingsløsninger som EHF, eFaktura eller AvtaleGiro, da alle betalinger vil fortsette som før.
Les mer
mobile

Flere smarte funksjoner

Har du brukt Hafslund Online tidligere vil du kjenne deg godt igjen i Fortum Online. Vi har videreutviklet løsningen med nye smarte funksjoner og bedret brukeropplevelsen. Fakturaene dine finner du også her.
Les mer